Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا؛ طرح ضربتی‌اعطای وام ازدواج برای کاهش زمان‌ انتظار و خارج شدن ۵۰۰ هزار نفر از افرادی که در صف انتظار دریافت تسهیلات ازدواج بوده‌اند از امروز اجرا می‌شود.

۱۰ بانک عامل و یک صندوق قرض‌الحسنه با همکاری بانک‌ مرکزی و با سهمیه مشخص به اعطای این وام اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک‌های ملی، صادرات، تجارت، ملت، کشاورزی، سپه، رفاه کارگران، مسکن، توسعه تعاون، قرض‌الحسنه مهر ایران و صندوق قرض‌الحسنه پارسیان تعداد ۵۰۰ هزار وام را پرداخت خواهند کرد.

البته بانک‌های خصوصی و تعدادی از بانک‌های تخصصی دولتی نیز در این طرح شرکت داده شده‌اند و قرار است حداقل دو برابر تعداد وام در ماهی که حداکثر پرداخت وام ازدواج را داشته‌اند به متقاضیان، وام ازدواج پرداخت کنند.

به گفته سید علی‌اصغر میرمحمد صادقی، مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی‌ اولویت این طرح در استان‌های محروم و مناطق کمتر برخوردار است و هر چقدر این وام در استان‌های محروم داده شود بانک‌های عامل امتیاز بیشتری خواهند گرفت. اولویت بعدی افرادی هستند که در زمان بیشتری در صف انتظار بوده‌اند.

این طرح با منابع قرض الحسنه پس‌انداز بانک‌ها به میزان بیش از ۵ هزار میلیارد تومان انجام می‌شود که سهم بانک ملی‌ایران از آن بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان است. بانک ملی قرار است اعطای ۹۰ هزار فقره از این تسهیلات را بر عهده گیرد که تقریبا ۲۰ درصد کل تسهیلات اعلام شده است.

خبرنگار اقتصادی ایلنا برای دریافت اطلاعات بیشتر امروز به یکی‌ از شعب بانک ملی مراجعه کرد و در مورد دریافت این وام با یکی از کارمندان این بانک به گفت‌وگو پرداخت.

این کارمند بانک ملی به خبرنگار ایلنا گفت: برای دریافت وام‌ ازدواج، پس‌از ثبت‌نام در سامانه سامانه قرض‌الحسنه ازدواج بانک مرکزی https://ve.cbi.ir/ متقاضیان مدارک و ضامن خود را به بانکی که از سوی بانک مرکزی تعیین شده اعلام می‌کنید.

وی افزود: البته طرح ضربتی برای افرادی است که از سال ۹۴ وام ازدواج دریافت نکرده‌اند و در صف انتظار هستند و بیشتر برای شهرستان‌ها است.

وی در مورد این که چرا این افراد تاکنون موفق به دریافت وام ازدواج نشدند نیز گفت: اغلب این افراد ثبت نام کرده‌اند اما به دلایلی خودشان پیگیری‌های لازم را نکرده‌اند یا مدارک‌شان ناقص بوده است یا بانک مربوطه منابع کافی برای پرداخت تسهیلات نداشته است.

وی افزود: البته انتخاب بانک پرداخت کننده وام از سوی بانک مرکزی و پس‌از ثبت نام در سامانه انجام می‌شود. شعبه بانک مورد نظر باید نزدیک به آدرسی که در عقدنامه قید می‌شود باشد و بهتر است نزدیک به منزل داماد تعیین شود.

وی تصریح کرد: ضامن باید ترجیحا شغل دولتی و فیش حقوقی برای کسر از حقوق داشته باشد و قسط این وام حدود ۲۳۰ هزارتومان است. تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوجین ۱۰ میلیون تومان و برای یک زوج ۲۰ میلیون تومان است و نرخ کارمزد تسهیلات ۴ درصد و با اقساط ۴ ساله ‌می‌باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۸۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

در راستای نظارت بر عملکرد دستگاه‌های خدمت‌رسان، سرپرست بازرسی امور بانک و بیمه سازمان بازرسی کل بصورت سرزده از شعب منتخب بانک­های تجارت، کشاورزی، سپه و دی در سطح شهر تهران بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد:

همزمان با ابلاغ سیاست­‌های اعتباری سال ۱۴۰۳ بانک‌­ها و حسب دستور رییس سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر بازدید سرزده از دستگاه­‌های خدمت‌رسان، جعفر حسینی سرپرست بازرسی امور بانک و بیمه به همراه سربازرس و بازرس این حوزه به صورت سرزده از شعب منتخب بانک‌­های تجارت، کشاورزی، سپه و دی در سطح شهر تهران بازدید کردند.

در این بازدید، هیات بازرسی ضمن بررسی برخی از پرونده‌های تسهیلات پرداختی در شعب، تذکرات لازم در رابطه با رعایت قوانین و مقررات بانکی، تکریم ارباب رجوع، پرداخت تسهیلات خرد خصوصاً تسهیلات تکلیفی ازدواج و فرزندآوری و عدم سخت­گیری در اخذ تضامین مازاد بر مقررات، عدم دریافت تصویر مدارک هویتی وفق بخشنامه بانک مرکزی داده شد.

در جریان این بازرسی، موضوع صف متقاضیان در انتظار دریافت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نیز مطالبه و بازرسی قرار گرفت.

همچنین رعایت نرخ سود سپرده و تسهیلات پرداختی و تاثیر آن بر ناترازی بانک‌­ها و تورم در جامعه، رعایت مقررات بانک مرکزی در ارائه ضمانت‌نامه‌های بانکی و اعتبارات اسنادی داخلی، پرداخت تسهیلات به شرکت‌های تولیدی و تعاونی و نرخ کارمزد خدمات مورد تاکید بازرس کل قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند